Woning makelaardij in Wijchen biedt compleet pakket van diensten aan

 

  • Ervaren makelaars
  • Deskundig advies
  • Professioneel
  • Gedreven en betrokken
  • Compleet pakket

 

Woning makelaardij in Wijchen? Een ervaren en betrokken makelaar vinden is niet gemakkelijk. Ditzelfde geldt voor een woning die volledig aan jouw wensen voldoet. Een woning makelaardij in Wijchen welke een compleet pakket van diensten aanbiedt is Leenders Stoffels Makelaardij. Zij bieden naast betrokkenheid en deskundig advies ook diensten aan op het gebied van aankoop en verkoop en ook voor huur en verhuur.

Dit geldt niet alleen voor woningen, ook appartementen en bedrijfspanden zijn geen probleem. Kortom, een deskundige makelaar voor iedere partij. Voor vragen, advies of taxaties neem direct contact op via de e-mail, het contactformulier op de website of bel met 024-3608543.

Met een woning makelaar in Wijchen haal je de ervaring in huis

 

Deze deskundige woning makelaardij in Wijchen bestaat uit twee professionele makelaars, namelijk Wim Stoffels en Hans Leenders. Met hun ervarenheid en betrokkenheid weten zij voor ieder persoon een juiste woning te vinden en voor iedere woning de juiste persoon. Wijchen is een prettig dorp om te wonen. Er is veel keuze uit diverse bouwstijlen, inclusief veel nieuwbouwwoningen. Er zijn voldoende faciliteiten en mogelijkheden in combinatie met ruimte en rustig woning in een natuurlijke omgeving.

Daarnaast biedt het ook voldoende historie en monumentale gebouwen. Dit niet alleen maakt Wijchen een prettige plek om te wonen, ook de nabij gelegen stad Nijmegen ligt op slechts enkele kilometers afstand. En daartegenover staat dat de huizenprijzen juist wel van een dorps karakter zijn. Wanneer je een verhuizing naar Wijchen overweegt zijn dit natuurlijk allemaal voordelen. Voor een ruim aanbod van woningen kan de woning makelaar in Wijchen je verder helpen. Neem dan ook snel contact op met Wim Stoffels en Hans Leenders. Zij kunnen voor de juiste woning zorgen, tegen de beste prijs.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders