Leenders Stoffels is dé woning makelaardij in Valburg

 

  • Vakkundige makelaars
  • Heldere communicatie
  • Flexibele instelling
  • Voor verkoop en aankoop woningen
  • Specialisten in hun vak

 

Woning makelaardij in Valburg? Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning in Valburg ben je bij Leenders Stoffels makelaardij aan het juiste adres. Deze vakkundige makelaars zijn de woning makelaardij in Valburg bij uitstek. Door jarenlange ervaring en door op de hoogte te blijven van de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt blijven zijn specialist in hun vak. Valburg is een klein dorp in Gelderland tussen Arnhem en Nijmegen. De natuurrijke omgeving is bij uitstek geschikt voor mooie wandelingen en het is er heerlijk rustig wonen.

Toch zijn door de aanwezigheid van Nijmegen en Arnhem in de buurt alle faciliteiten, die horen bij een grote stad, nooit ver weg. Ben je nieuwsgierig geworden naar het woningaanbod in Valburg? Of wil je gewoon meer informatie over de regio? Of heb je al een woning op het oog en wil je graag een bezichtiging inplannen? Dat kan allemaal, neem snel contact op met Leenders Stoffels Makelaardij. Dit kan via de website, via e-mail of even bellen met telefoonnummer 024-3608543.

Jouw droomwoning in Valburg

 

Wat de woning makelaar in Valburg ook zal aangeven is de ruimte die er in het dorp te vinden is. Wellicht ben je niet bekend met het dorp, maar vooral voor personen die uit de grote stad komen zullen hun ogen uitkijken als ze de prijzen vergelijken. Door de ruimte van het dorp zijn de huizen ook ruimer en vaker vrijstaand.

Dus ook de grootte van de tuin en de oppervlakte van de verschillende kamers in het huis zijn aanzienlijk groter. Voor alledaagse producten en levensmiddelen kan je in het centrum van Valburg terecht. Voor overige faciliteiten, zoals bioscoop en treinstations ben je vanuit Valburg binnen een paar kilometer in zowel Nijmegen als Arnhem. Dit maakt Valburg tot een ideale locatie om te wonen.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders