Wie vindt jouw nieuwe woning in Oosterhout? (gld)

 

  • Verkopen woning
  • Kopen woning
  • Makelaar in Oosterhout
  • Vakbekwame makelaars
  • Flexibel en betrokken

 

Woning makelaardij in Oosterhout? (gld) Of je nou je woning wilt verkopen of juist een nieuwe woning wilt kopen, bij een woning makelaar in Oosterhout ben je aan het juiste adres. Daarnaast hebben zij ook huurwoningen en kunnen helpen en adviseren bij het verhuren van woningen of appartementen. Een ervaren woning makelaardij in Oosterhout is Leenders Stoffels Makelaardij. Hier kunnen ze naast bovenstaande ook woningen taxeren.

Bovendien kunnen ze je van dienst zijn wanneer je beschikt over een appartement of bedrijfspand of natuurlijk wanneer je naar één van beide op zoek bent. Hoewel bij de verkoop van een woning vrijwel altijd een makelaar aan de pas komt is dit bij het kopen van een woning niet altijd het geval. Toch kan het je als koper helpen.

Het is nou eenmaal geen onderneming die je als leek dagelijks uitvoert, en voor een makelaar geldt dat natuurlijk wel. Bovendien zien zij eerder wanneer een voor jouw geschikte woning beschikbaar komt en kan je daardoor sneller worden verwittigd, indien je wensen en eisen goed doorgenomen zijn.

Zo is een woning makelaardij in Oosterhout zeker de moeite waard. Bovendien komt deze ook bij de onderhandelingen goed van pas en kan daardoor het geld weer terugverdienen, want ook het onderhandelen is natuurlijk een spannende gebeurtenis wat voor een makelaar juist zijn vak is.

Prettig wonen in Oosterhout

 

Oosterhout in Gelderland is een mooie locatie om te wonen. Het rustig gelegen dorpje nabij Nijmegen. Het kent een rijke geschiedenis en voldoende variantie in bestaande bouw en nieuwbouw. De woning makelaardij in Oosterhout heeft een divers aanbod en zal naar aanleiding van de wensen van de koper een bezichtiging voor een geschikte woning inplannen.

Dit gebeurt natuurlijk volledig vrijblijvend. Vaak is het juist erg prettig om meerdere woningen te bekijken. Wellicht veranderd de wensenlijst naar aanleiding van deze bezichtigingen wel.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders