Zoek niet verder voor een goede woning makelaardij in Ooij

 

  • Kennis van zaken
  • Ervaring op de woningmarkt
  • Bekend in het gebied
  • Ervaren makelaar

 

Woning makelaardij in Ooij? In het mooie Ooij is het prettig wonen. Een bekende in het gebied en dé woning makelaardij in Ooij bij uitstek is Leenders Stoffels Makelaardij. Voor een goede en ervaren makelaar, met kennis van zaken en van de woningmark is het niet nodig om nog verder te zoeken. Neem een kijkje op de website en het ruime aanbod zal direct opvallen. Wanneer je op zoek bent naar een woning heeft iedereen een eigen pakket aan eisen. De eisen die je stelt aan een woning zijn voor iedereen anders en de een zal er ook meer hebben dan de ander.

Bij een ruim aanbod op de woningmarkt is de kans groter om je droomhuis tegen te komen die aan al je eisen voldoet. Bespreek deze eisen dan ook goed met de makelaar.

U kunt ons op 3 verschillende manieren bereiken:

Leenders Stoffels makelaardij kent de huizen in Ooij en zal na het doornemen van je wensen op zoek gaan naar jouw droomhuis.

Wonen in de natuur in Ooij

Wanneer je Ooij op de kaart bekijkt dan bestaat ongeveer de helft van het gebied uit groen. Wanneer je Ooij binnen rijdt dan zal je je verbazen over de correctheid van de kaart. Dit natuurrijke gebied straalt rust uit. Toch ontbreekt het een inwoner van Ooij niet aan de gemakken van de grote stad. Niet alleen Nijmegen ligt op korte afstand van het dorp, ook Arnhem is op ongeveer 20 kilometer afstand bereikbaar. Bovendien ligt Ooij nabij de Duitse grens, waardoor een dagje naar het buitenland geen enkel probleem is.

Leenders Stoffels Makelaardij biedt als ervaren woning makelaardij in Ooij veel informatie en goed inzicht aan de woningzoekende. Neem dus snel contact op om de mogelijkheden te bekijken.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders