Verhuizen naar Nijmegen met behulp van een woning makelaardij

 

  • Op zoek naar een nieuwe woning in Nijmegen
  • Professionele begeleiding
  • Ervaren makelaars
  • Voor kopers en verkopers van een woning

 

Woning makelaardij in Nijmegen? Wil je een woning kopen in Nijmegen? Of ben je juist op zoek naar een koper voor jouw huidige woning in Nijmegen? Dan zoek je feitelijk een woning makelaardij in Nijmegen. Hier kunnen ze je verder helpen en stap voor stap doornemen wat de mogelijkheden zijn. Een ervaren en deskundige woning makelaardij in Nijmegen is Leenders Stoffels Makelaardij. Zij bieden naast taxatie ook deskundig advies. Een huis kopen of verkopen doe je natuurlijk niet heel vaak en daardoor is het prettig om hier ervaren makelaars bij in te schakelen. De woningmarkt heeft heel wat te verduren gehad de afgelopen jaren. Langzaam lijkt het nu steeds beter te gaan. Hoewel er voor de koper nog steeds een ruim aanbod en dus voldoende keuze is, worden huizen vaak wel steeds sneller verkocht. Ook lijken de prijzen weer te gaan stijgen, maar lijkt de hypotheekrente niet verder meer te kunnen dalen. Allemaal ideale omstandigheden om nu je eigen situatie eens goed onder de loep te nemen.

Wat zoek je in je nieuwe woning?

 

Bij de aanschaf van een nieuwe woning is het natuurlijk van belang om alle eisen en wensen op een rijtje te zetten. Wat zoek je eigenlijk in je nieuwe woning? Ook hier kan de woning makelaardij in Nijmegen te hulp schieten. En des te beter zij jouw wensen kennen, des te sneller zullen ze de geschikte woning gevonden hebben die overal aan voldoet. Wanneer je in Nijmegen op zoek bent naar een woning zou het kunnen zijn dat je bijvoorbeeld aan een bepaalde wijk gehecht bent. Neem dit soort zaken mee in het gesprek met de makelaar. Natuurlijk kun je zelf contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 024-3608543 of een bezoek te brengen aan het kantoor aan de Rondweg 1a in Nijmegen.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders