Neem een woning in Nijmegen-Noord

 

  • Moderne woningen
  • Ervaring in Nijmegen en omgeving
  • Deskundige makelaars
  • Gedegen advies

 

Woning makelaardij in Nijmegen-Noord? Voor wie op zoek is naar een mooie woning, dichtbij een historisch stadscentrum en inclusief de luxe van een woning welke laag in onderhoud is. Neem dan contact op met een woning makelaardij in Nijmegen-Noord. Deze nieuwe en moderne wijk is groeiende en zal dit de komende jaren ook nog blijven doen. Voor deskundig advies en een makelaar met ervaring en kennis van Nijmegen en de omgeving kan je terecht bij een woning makelaardij in Nijmegen-Noord. Neem daarvoor snel contact op met Leenders Stoffels Makelaardij.

Zij staan voor je klaar. Contact opnemen kan via de e-mail, langs gaan op kantoor of bellen met nummer 024-3608543. Ook is het mogelijk om je telefoonnummer en een geschikt moment achter te laten op de website. Zij zullen dan contact met jou opnemen.

Moderne woning in het centrum van Nijmegen

Eén van de redenen waardoor het in Nijmegen en de omgeving van Nijmegen prettig wonen is, is toch wel vanwege het groen, de natuur en het water. Dat dit water ook een begrenzing aan zou kunnen geven trekt Nijmegen zich niks van aan. Door groei komt er ten noorden van de stad een nieuwe wijk, Nijmegen-Noord. Hier staan mooie, moderne huizen en het gebied blijft in ontwikkeling. Een perfecte locatie om te wonen. In het noorden van Nijmegen ligt immers ook het stadscentrum en dat is vanaf deze locatie van ook prima te bereiken.

De Waal kan worden overgestoken met behulp van twee bruggen, inclusief een fietsbrug. Verwacht wordt dat tot 2020 er nog 12.000 nieuwe woningen bijgebouwd gaan worden in Nijmegen-Noord. Een ideale locatie om te genieten van al het goeds van Nijmegen, inclusief de binnenstad en historie, maar met het gemak van een woning welke laag zal zijn in onderhoud. De woning makelaardij in Nijmegen-Noord zal graag de voordelen verder met je doornemen.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders