Een woning makelaardij in Malden

 

  • Ambitieuze en betrouwbare makelaar
  • Luistert naar de koper
  • Bekend in de omgeving
  • Professioneel en betrokken

 

Woning makelaardij in Malden? Een huis kopen doe je hooguit een paar keer in je leven. Het is dan ook vaak geen gemakkelijke beslissing. Wanneer je aan het proces van een huis kopen begint is het dan ook verstandig om een woning makelaar in de arm te nemen. Zij hebben vaak verstand van zaken en kunnen op basis van wensen van de kopers en aanbod op de markt een juiste match maken. Ben je op zoek naar een woning makelaardij in Malden dan is Leenders Stoffels Makelaardij een goede match. Deze betrokken en betrouwbare makelaars hebben kennis van de woningmarkt en zijn bekend in de omgeving van Malden.

Onderstaand zie je verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen, daarnaast is het ook mogelijk om aan te geven dat zij contact met jou opnemen. Aarzel dus niet en haal zelf de ervaring in huis.

Leenders Stoffels Makelaardij is dé woning makelaardij in Malden

Voor een mooie woning in Malden, die aan alle wensen voldoet is de een woningmakelaardij in Malden wel erg prettig. Het neemt veel zorgen weg, waardoor jij je als koper je bezig kan houden met andere dingen. Malden is een leuk dorp net ten zuiden van Nijmegen. Alle voorzieningen van een grote stad zijn dus binnen handbereik. Het dorp biedt veel mogelijkheden en ruimte voor de inwoners, net als veel groen en natuur. Een fijne omgeving om te wonen met nog voldoende attracties en een gezellig centrum.

Daarnaast is er ook veel te zien en te beleven in de nabij gelegen dorpen en steden. Wanneer je op zoek bent naar een huis in Malden, pak dan de telefoon, bel 024-3608543 en geef je wensen door aan de makelaars van Leenders en Stoffels. En voor je het weet maak jij gebruik van alle mogelijkheden van Malden.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders