Woning makelaardij in Lent

 

  • Aankoop en verkoop woning
  • Deskundig advies
  • Bekend met het gebied
  • Bekend met de woningen

 

Woning makelaardij in Lent? Het is heel gemakkelijk je droomhuis in Lent te vinden met behulp van een woning makelaardij in Lent. Een goede en gedegen woning makelaardij in Lent is Leenders Stoffers Makelaardij. Door ervaring en deskundigheid op het gebied van makelaardij is het een prettige samenwerking tussen jou en hen. Zo kan je je wensen doornemen en bezichtigingen inplannen, maar het is natuurlijk ook altijd prettig wanneer je erop kan vertrouwen dat een woning ook weer snel verkocht wordt nadat je hebt besloten deze te gaan verkopen.

Ook hierin kan deze woning makelaardij in Lent van advies voorzien. Dus ben je een koper op zoek naar een nieuwe woning, of ben je een huiseigenaar en wil je jouw woning te koop aanbieden. Neem dan zeker even contact op met Leenders Stoffels makelaardij.

Ben jij bekend met Lent?

 

Wie de bekende filmklassieker ‘A bridge too far’ wel eens heeft gezien, is bekend met Lent. Hoewel de scène in de film, waarin de geallieerden de Waal oversteken, niet op de exacte plek is opgenomen, als waar het daadwerkelijk is gebeurd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit was namelijk enkele kilometers verderop. Dit is natuurlijk niet de enige reden waardoor Lent op de kaart staat. Door de mooie omgeving, de historie en feit dat het slechts enkele kilometers verwijderd ligt van het stadscentrum van Nijmegen zijn natuurlijk ook pluspunten.

Bovendien hebben door recente ontwikkelingen in het gebied ten noorden van Nijmegen enkele verbeteringen plaatsgevonden. Zo heeft Lent sinds enkele jaren een treinstation, genaamd Nijmegen Lent. Mede door bovenstaande ontwikkelingen blijft Lent de laatste jaren toenemen in inwoneraantal. De woning makelaardij in Lent zal dit ook met je doornemen, aangezien dit ook weel mogelijkheden biedt in geval van verkoop van de woning.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders