Maak gebruik van een woning makelaardij in Elst

 

  • Vakbekwame makelaars
  • Realiseren van woonwensen
  • Flexibel
  • Behulpzaam en betrouwbaar

 

Woning makelaardij in Elst? Wanneer je een woning zoekt in Elst en omgeving is het wellicht een optie om gebruik te maken van een woning makelaardij in Elst. Leenders en Stoffels Makelaardij is een goede organisatie. Hier werken vakbekwame makelaars. Door ervaring en door het op pijl houden van de actuele stand van zaken op de woningmarkt bedienen ze vele woningzoekende naar wens.

Bij het visualiseren van je droomwoning komen vast een paar kenmerken naar boven die je graag in je nieuwe huis zou zien. Door deze woonwensen aan de makelaars door te geven kunnen zij gericht zoeken naar een passende woning en hier eventueel advies in geven. Wil je bijvoorbeeld graag een bad in de badkamer dan kan een makelaar van deze woning makelaardij in Elst vakkundig advies geven over de mogelijkheden, indien er geen bad zit in het huis van de bezichtiging.

 

Een afspraak maken met de woning makelaardij in Elst

 

Elst is een rustig dorp, nabij Arnhem. Mede door de grote stad dichtbij biedt het alle gemakken van een grote stad, maar het groene en de ruimte van een dorp. Bovendien heeft Elst ook een diversiteit aan winkels en mogelijkheden. Via de website van de woning makelaardij in Elst is al duidelijk dat het aanbod groot is. Leenders Stoffels Makelaardij is al jaren een bekende makelaar in Elst en de omgeving. Ze zijn dan ook erg behulpzaam en betrouwbaar. Maak dus snel een afspraak om je woonwensen door te nemen.

Dit kan op verschillende manieren. Natuurlijk is langsgaan op kantoor een mogelijkheid. Een e-mail sturen of even bellen met 024-3608543. Via de website is het ook mogelijk om een antwoordformulier in te vullen. Dan wordt je teruggebeld op een dag naar keuze. Niet alleen op doordeweekse dagen, maar het is ook mogelijk om in het weekend terug gebeld te worden. Dit toont de flexibiliteit van de woning makelaardij in Elst aan.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders