Een woning kopen in Beuningen

 

  • Woning makelaardij in Beuningen
  • Kennis van de regio
  • Kennis van de woningen
  • Ervaring in de makelaardij
  • Betrouwbare makelaar

 

Woning makelaardij in Beuningen? Wat betreft de huizenmarkt in Beuningen is er veel diversiteit. Wel is opvallend dat de woningen ruim zijn en hier staat een prijs tegenover waar ze in de grotere steden jaloers op zullen zijn. Maar ook qua prijs is er veel mogelijk. In iedere prijsklasse is wel een woning te vinden in Beuningen. Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan is een ervaren en betrouwbare woning makelaardij in Beuningen Leenders Stoffels Makelaardij.

Op de website staat veel informatie over de verschillende woningen en natuurlijk is het altijd mogelijk om een bezichtiging te plannen. Beuningen is een mooi gebied is er voor de woningzoekende niet alleen veel mogelijk wat betreft de huizen, maar ook de omgeving biedt veel mogelijkheden. Via de website, telefoon of e-mail is het gemakkelijk een afspraak te maken met de makelaar om je wensen door te nemen. Aarzel dus niet langer en start de zoektocht naar je nieuwe woning in Beuningen.

Het stadse wonen in Beuningen

In tegenstelling tot vele dorpen rondom Nijmegen is Beuningen een relatief grote gemeente met meer dan 25.000 inwoners. Gelegen aan de rivier de Waal is het toch erg natuurrijk met veel ruimte en groen, maar met een leuk stadscentrum met verschillende winkeltjes. Hierdoor biedt het alle gemakken van een stad. Mis je toch een winkel? Dan is Nijmegen op slechts een paar kilometer afstand. Dit zijn allemaal zaken die van belang zijn bij de aanschaf van een nieuwe woning. Voor meer informatie over Beuningen kunt u op deze link klikken.

Ook is het prettig om met een woning makelaardij in Beuningen samen te kijken naar de mogelijkheden van een woning. Leenders Stoffels Makelaardij kan hierin adviseren. Bij een nieuwbouwwoning zal er wellicht minder verandering aan de woning nodig zijn. In Beuningen zijn vele nieuwbouwwijken. Ook hier kan je als woningzoekende dus nog een keuze in maken.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders