Op zoek naar een droomwoning in Bemmel

 

  • Betrokken makelaars
  • Betrouwbare begeleiding
  • Voor aankoop en verkoop
  • Professioneel advies

 

Woning makelaardij in Bemmel? Heb je een woning die je wilt verkopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe woning? In beide gevallen is een makelaar een goede keuze. Heb je een woning of ben je op zoek naar een woning in Bemmel dan kan je zoeken naar een woning makelaardij in Bemmel. Het voordeel is dat de makelaardij vaak kennis heeft van de regio en hierin kan adviseren. Ook met taxatie en onderhandelen kunnen zij van dienst zijn. Een makelaardij met betrokken makelaars in Bemmel is Leenders Stoffels Makelaardij.

Zij begeleiden het aankoop- en verkoopproces van A tot Z. Vooral bij de aankoop van een woning twijfelt men geregeld of het wel een goede keuze is om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Toch betaald deze zich vrijwel altijd terug. Niet alleen met behulp van het zoeken naar een nieuwe woning, maar zij weten ook als eerste wanneer er een nieuwe woning op de markt bijkomt. Je hebt dan dus eigenlijk eerste keuze.

De voordelen van een aankoop makelaardij in Bemmel

 

Er zijn nog meer voordelen aan het in de arm nemen van een aankoopmakelaar tijdens het aankoopproces. De woning makelaardij in Bemmel kent de omgeving en hij doet het hele aankoopproces, in tegenstelling tot menig ander persoon, regelmatig. Het is ten slotte zijn vak. Dit geldt dan ook voor de onderhandelingen. Wanneer het eenmaal zover is ben je als koper vaak al helemaal verliefd geworden op je nieuwe woning en heb je het in gedachte al ingericht. Een aankoopmakelaar kan er iets zakelijker naar kijken en wederom het is zijn vak.

Hij kan er dus voor zorgen dat je de beste prijs betaald voor de nieuwe woning. Hierin zal hij zichzelf dan ook in veel gevallen terugverdienen. Neem voor meer informatie, geheel vrijblijvend contact op met de woning makelaardij in Bemmel op telefoonnummer 024-3608543.

Onze makelaars

Wim Stoffels en Hans Leenders zijn de makelaars van Leenders Stoffels Makelaardij.

Als NVM-makelaar zijn wij een professional in onroerende zaken en beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden een compleet pakket diensten aan op het gebied van aan- en verkoop / aan- en verhuur / advisering en taxaties van uw appartement, woning of bedrijfspand. Dat doen wij professioneel, flexibel en betrokken.

Precies wat u nodig heeft!

Wim Stoffels
Wim Stoffels
Hans Leenders
Hans Leenders